Back to Vacancies

Transport Administrateur

Vacatureomschrijving

Binnen Samskip staan we open voor jouw ideeën om ons purchase-to-pay-proces te optimaliseren. Naast veel ruimte voor eigen inbreng krijg je in deze baan volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Op ons moderne hoofdkantoor in de Rotterdamse haven, zijn we elke dag bezig om ons purchase-tot-pay-proces te verbeteren. Als collega op de afdeling Transport Administratie speel jij hierin straks een belangrijke rol. Jij bent de eindschakel in dit P2P-proces en kunt als laatste eventuele problemen onderscheppen. Problemen waarvoor je vervolgens een oplossing gaat zoeken. Ben jij die oplossingsgerichte, initiatiefrijke administratieve kracht die meer uit zijn of haar baan wil halen? Is onze slogan ‘Together We Make Things Happen’ jou op je lijf geschreven en werk je graag in een hecht team? Lees dan vooral verder!

Controleren en verbeteren van de financiële administratie

Als Transport Administrateur zorg je voor een vlekkeloze financiële administratie. We vinden het belangrijk dat onze klanten foutloze facturen van ons ontvangen en je checkt daarom alle uitgaande rekeningen. Ook de inkomende nota’s kijk je na op rare dingen. Als je afwijkingen of problemen signaleert dan ga je meteen op zoek naar de oorzaak. Daarbij kijk je ook naar mogelijkheden om het proces zo te verbeteren dat dergelijke afwijkingen of problemen in de toekomst voorkomen kunnen worden. We houden bij Samskip van collega’s die met ons meedenken en staan altijd open voor je ideeën. Mogelijkheden voor verbetering in het purchase-tot-pay-proces stem je vervolgens af met interne afdelingen en externe organisaties. Natuurlijk in overleg met je manager. Concreet zijn je werkzaamheden:

 • controleren van inkomende en uitgaande facturen, waaronder ook self-billing facturen;
 • afstemmen van verbeteringen met interne afdelingen en externe organisaties;
 • aanvragen CRM-documenten bij leveranciers;
 • voorbereiden van rapportages om meer inzicht te verkrijgen in de processen.

Ontwikkel jezelf binnen een enthousiast team

Onze afdeling Transport Administratie bestaat uit vier collega’s die er samen elke dag weer een leuke werkdag van maken. Vanaf dag één zul je je welkom voelen binnen dit hechte team, dat altijd voor elkaar klaar staat en elkaar helpt. Je krijgt volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen ons mooie internationale bedrijf. Zo kun je via het e-learning platform van Samskip allerlei cursussen en trainingen volgen. Én dan werk je ook nog eens in de grootste haven van Europa. Vanuit het Samskip-kantoor heb je mooi zicht op de dynamiek die dat met zich meebrengt. Verder kun je rekenen op:

 • een marktconform salaris, inclusief een dertiende maand;
 • 28 vrije dagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;
 • een uitstekende pensioenregeling;
 • reiskostenvergoeding;
 • bedrijfsfitness.

Doortastende, hulpvaardige collega die graag dat stapje extra zet

Bij Samskip werken we voortdurend aan een steeds betere dienstverlening aan onze klanten en de optimalisatie van externe en interne processen. Jij draagt actief je steentje bij als het gaat om het purchase-to-pay-proces. Je kunt je echt vastbijten in problemen die je signaleert en vindt het leuk om mee te denken over hoe we onze processen steeds beter kunnen maken. Dat is niet alleen belangrijk voor het succes van Samskip op de korte en lange termijn, maar ook voor je eigen succes binnen je baan. Je werkt graag samen en bent natuurlijk nauwkeurig. De kennis die je hebt, deel je vanzelfsprekend met je collega’s. Verdere functie-eisen zijn:

 • een mbo-opleiding in een financiële richting;
 • minimaal een jaar werkervaring op een financiële afdeling;
 • bij voorkeur heb je ook enige ervaring binnen de internationale scheepvaart, supply chain of logistiek.

Reageer, liefst snel!

Wat ons betreft begin je zo snel mogelijk. Solliciteer daarom snel via de sollicitatieknop op deze pagina. Heb je nog vragen? Bel ons dan via +31 (88) 400 1393, of stuur een e-mail naar [email protected]

Apply Now