Back to Vacancies

Management Traineeship

Functieomschrijving

Doorzetten waar anderen stoppen: dat is de mentaliteit die je nodig hebt voor deze vacature als trainee bij Samskip. Als jij die mentaliteit in huis hebt, kun je al je energie bij ons kwijt in dit internationale management traineeship, terwijl je ook nog eens goed betaald krijgt. In twee jaar stomen wij je klaar voor een managementpositie in het vakgebied dat jou het meest aanspreekt bij Samskip.

Een standaard management traineeship? Daar doen we niet aan bij Samskip.
Wij noemen het all in-ervaring. Wat het betekent? Het betekent dat jij in 2 jaar binnen ons bedrijf 2 functies gaat vervullen, terwijl je intensief begeleid wordt door je manager. Je kan van Finance naar Customer Service, en via onze Freight Forwarding- en Shipping-afdeling kun je een kijkje nemen bij Sales en Inland Transportation. Om maar een paar dingen te noemen natuurlijk. Zo leer je meerdere aspecten van ons bedrijf kennen en voel je vanzelf waar je hart ligt. Vervolgens ga jij je in dat vakgebied verder ontwikkelen. Zo leer je als trainee de ins en outs van ons hele bedrijf kennen en maak je kennis met internationaal zakendoen.

Siobhan, een van jouw voorgangers in dit traineeship, beschrijft zijn tijd als trainee zo:

“Ik heb de vrijheid gekregen om aan veel grote projecten mee te werken en eigen ideeën op te zetten. Ik heb zo ontzettend veel geleerd deze maanden. Hoe ga je om met verwachtingen van klanten? Hoe los je problemen zo efficiënt mogelijk op? Dat zijn nog maar een paar voorbeelden die dit traineeship zo bijzonder maken.”

In het kort betekent een traineeship bij Samskip:

 • 2 jaar leren, ervaren en zelfstandig werk uitvoeren.
 • samenwerken met internationale professionals.
 • jezelf professioneel en persoonlijk ontwikkelen.
 • nieuwe culturen leren kennen bij het grootste transportbedrijf van Europa.

Een internationale functie vanuit de haven in Rotterdam.

Internationaal? Jazeker. Wij sturen goederen de hele wereld over en om dat te realiseren, zijn er veel mensen nodig. Jouw werk reikt dus veel verder dan alleen onze havenstad en je ziet je werk letterlijk voorbijkomen en ‑gaan vanuit onze kantoorramen. Zoals we zelf graag zeggen: ‘We hebben het mooiste uitzicht van de stad.’ Als bedrijf hebben we duurzaam en milieuvriendelijk vervoer hoog in het vaandel staan en daar pluk jij regelmatig de vruchten van. Wij brengen namelijk veel van die producten naar jouw supermarkt met zo min mogelijk klimaatimpact.

Havenwerkers, maar dan anders.

We werken niet voor niets in de haven. We denken dat het stereotype dat erbij hoort ook wel een beetje op ons van toepassing is: work hard, play hard. En dat we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Jij duikt onze job-rotatie in. Je vult verschillende functies in, totdat je jouw plek binnen Samskip hebt gevonden. En van alle ervaring die je hebt opgedaan in de rest van het bedrijf, pluk je de rest van jouw carrière de vruchten. Je bent na 2 jaar de trotse eigenaar van de echte Samskip-mentaliteit en samen groeien we door naar nog hogere hoogten.

Op ons kan je rekenen.

Buiten een niet-standaardbaan, het allermooiste uitzicht van Rotterdam en een internationale werkomgeving bieden we op basis van 38.75 uur per week:

 • een uitstekend salaris, vakantiegeld en een dertiende maand.
 • 28 vakantiedagen, pensioen en een tegemoetkoming in woon-werkverkeer.
 • professionele interne- en externe trainingen.
 • een internationale carrière gebaseerd op jouw traineeship.
 • de mogelijkheid om een breed netwerk op te bouwen.

Geen woorden maar daden.

Hoe de ideale trainee eruitziet? Wij hebben geen ideale trainee. Wij zoeken unieke persoonlijkheden met de ambitie om iets voor elkaar te krijgen. Mensen die willen leren en overlopen van de internationale ambitie. Trainees die zoeken naar een mogelijkheid om het verschil te maken voor onze economische en logistieke vraagstukken en actief willen bijdragen aan de uitvoering. Dat is namelijk ook het doel van Samskip, elke dag opnieuw. So far so good? Als je ook het eind van deze checklist haalt, komen we graag met je in contact:

 • een (bijna) afgeronde hbo- of wo-opleiding.
 • een aantoonbare ondernemersgeest en commerciële skills.
 • uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

We hebben je nodig.

We kunnen niet wachten tot je begint en warmen je bureaustoel vast voor je op. Wat jij moet doen? Zorgen dat je voor het eind van de maand reageert op deze fulltimebaan via de onderstaande knop.

Heb je nog vragen over de vacature? Je kunt ons bellen via 088 – 400 13 93 of stuur een e-mail naar: [email protected].

 

 

Apply Now