Back to Vacancies

Front Office Medewerker

Vacatureomschrijving

Bij frigoCare willen we elke dag topprestaties leveren voor onze klanten. Kom jij ons hechte en gezellige team versterken? We bieden je afwisselende werkdagen met veel ruimte om je baan naar eigen inzicht in te vullen.

frigoCare in Rotterdam is het koel- en vriesopslagbedrijf van Samskip, een van de grootste transportbedrijven binnen Europa. Binnen ons bedrijf bekijken we voortdurend hoe we de dienstverlening aan onze klanten nog beter en duurzamer kunnen maken. Als Front Office Medewerker lever je hier een belangrijke en waardevolle bijdrage aan en ben jij het visitekaartje van ons mooie bedrijf. Ben jij enorm servicegericht en denk jij in oplossingen in plaats van problemen? Vind je het bovendien prettig om veel ruimte te krijgen in de invulling van je functie, lees dan vooral verder…

Balie- en administratieve werkzaamheden

Aan de receptiebalie ben jij het eerste aanspreekpunt voor de chauffeurs die zich bij ons melden voor hun vracht. Je probeert alles zo soepel mogelijk voor hen te regelen zodat de wachttijden aan de balie zo kort mogelijk zijn. Het logistieke proces mag immers geen vertraging oplopen. En doet er zich eens een probleem voor, dan zorg je snel voor een oplossing. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een aantal logistieke administratieve zaken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het verzorgen van de douanedocumenten. Je werkt zelfstandig, maar als je er een keer niet uitkomt, staat het team voor je klaar om je te helpen. Je legt verantwoording af aan de planning supervisor.

Concreet zijn je taken:

 • ontvangen van de chauffeurs en controleren op identiteit en referentienummers;
 • logistieke administratieve werkzaamheden, waaronder het verzorgen van douanedocumenten;
 • proactief signaleren en oplossen van knelpunten;
 • coördineren van aankomst- en laadtijden met vervoerders.

Veel vrijheid om je functie zelf in te vullen in ons gezellige team

Bij frigoCare werken we samen elke dag hard om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. We zijn een hecht team van 14 collega’s die elkaar helpen als dat nodig is. Je zult je bij ons snel thuis voelen en we geven je alle ruimte om je functie naar eigen inzicht in te vullen. En wil je je verder ontwikkelen in je rol of binnen ons internationale bedrijf? Dat kan! Via het uitgebreide e-learning platform van Samskip kun je allerlei cursussen en trainingen volgen. Daarnaast bieden we je:

 • een marktconform salaris, inclusief een dertiende maand;
 • 28 vrije dagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;
 • een uitstekende pensioenregeling;
 • reiskostenvergoeding.

Servicegerichte probleemoplosser die wil blijven leren

In een klein team is het belangrijk dat iedereen zich inzet voor het beste resultaat. Met jouw drive, inzet en servicegerichte werkhouding kun je echt het verschil maken. We vinden het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, eventuele problemen meteen oppakt en snel en creatief tot een oplossing komt. Je bent verder sociaal, behulpzaam en staat open om dingen te leren.

Specifieke functie-eisen zijn verder:

 • een mbo-werk- en -denkniveau;
 • goede computervaardigheden, onder andere met MS Office programma’s;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, een extra taal is een pre.

Reageer, liefst snel!

Wat ons betreft begin je zo snel mogelijk. Solliciteer daarom snel via de sollicitatieknop op deze pagina. Heb je nog vragen? Bel ons dan via +31 (88) 400 1393, of stuur een e-mail naar [email protected]

Apply Now