Back to Vacancies

Developer robotic process automation

Functieomschrijving

Binnen Samskip ga jij op zoek naar automatiseringsoplossingen. Zo zorg jij ervoor dat we handmatig werk besparen en onze processen geoptimaliseerd worden. Met jouw ondernemerschap en expertise op het gebied van RPA, ben jij de fulltime developer robotic process automation die ons hierin verder helpt.

Een standaardbaan? Daar doen we niet aan bij Samskip.
Jij evalueert onze processen en bekijkt of deze door middel van procesautomatisering uitgevoerd kunnen worden. In overeenstemming ontwerp en ontwikkel je end-to-end RPA-oplossingen die aan de business-eisen voldoen. Zo bied je slimme oplossingen voor onze gestructureerde, repetitieve taken, zodat we enerzijds besparen op handmatig werk en anderzijds de kwaliteit, snelheid en continuïteit verbeteren. Dat is onze uitdaging op dit moment. Als developer robotic process automation:

 • overtuig je stakeholders op alle business-lagen van de voordelen van RPA.
 • maximaliseer je de bedrijfswaarde door Agile-werkwijzen en -principes toe te passen.
 • stuur je aan op RPA-oplossingen door test- en verandermanagement en production readiness cycles.
 • biedt je verandermanagement- en operationele ondersteuning voor alle RPA-ontwikkelingen.
 • manage je het digitale personeelsbestand, wijs je softwarerobots toe en onderhoud je geïmplementeerde RPA-oplossingen.
 • behandel je uitzonderingen. Je biedt een strategische benadering voor de analyse van de hoofdoorzaak.

Een internationale functie vanuit de haven in Rotterdam.
Vanuit het hoofdkantoor van Samskip heb je een internationale impact op onze bedrijfsvoering en vaar je mee op de koers van een van de grootste transportbedrijven van Europa. Over land, zee en via het spoor. Jouw expertise heeft een internationale impact binnen Samskip.

Internationaal? Jazeker. Wij sturen goederen de hele wereld over en om dat te realiseren, zijn er veel mensen nodig. Jouw werk reikt dus veel verder dan alleen onze havenstad en je ziet je werk letterlijk voorbijkomen en ‑gaan vanuit onze kantoorramen. Zoals we zelf graag zeggen: ‘We hebben het mooiste uitzicht van de stad.’ Als bedrijf hebben we duurzaam en milieuvriendelijk vervoer hoog in het vaandel staan en daar pluk jij regelmatig de vruchten van. Wij brengen namelijk veel van die producten naar jouw supermarkt met zo min mogelijk klimaatimpact.

Jouw team in Rotterdam.

Work hard, play hard. Die Rotterdamse mentaliteit is zeker op ons van toepassing. En dat we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Jij versterkt als developer robotic process automation het team Digital. Het team ontwerpt oplossingen die de business verder digitaliseert of verbetert hetgeen wat al gedigitaliseerd is. Daarbij zorgen jullie ervoor dat bestaande winstgevende activiteiten en assets intact blijven. Naast business intelligence (BI) focust jouw team zich momenteel op machine learning-projecten en robotica-automatisering. 

Op ons kan je rekenen.

Buiten een niet-standaardbaan, het allermooiste uitzicht van Rotterdam en een internationale werkomgeving bieden we op basis van 38.75 uur per week: 

 • een salaris dat past bij jouw ervaring en achtergrond.
 • 28 vrije dagen op jaarbasis.
 • reiskostenvergoeding.
 • pensioenregeling
 • een dertiende maand.
 • eindeloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • bedrijfsfitness.

Geen woorden maar daden.

Jij hebt de drive om actief met de business samen te werken in het robotiseren van taken. We doen daarvoor een beroep op jouw analytische skills. Met jouw kritisch denkvermogen en oplossingsgerichtheid ben je ijzersterk in het interpreteren van data. Je bent een ondernemende expert, gefocust op resultaat, die daarvoor graag een stap extra zet. Ook lukt het jou met werkdruk en strakke deadlines om te gaan. Je kunt goed samenwerken en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Door te beïnvloeden, onderhandelen en informatie te presenteren, motiveer je anderen om de klus te klaren. So far so good? Als je ook het eind van deze checklist haalt, komen we graag met je in contact:

 • een bachelor-diploma. Je beschikt over algemene basisvaardigheden op het gebied van programmeren en softwareapplicaties, al ligt de focus op RPA en GUI.
 • vaardigheden op het gebied van geavanceerde statistische methoden.
 • beheersing van het Nederlands en het Engels.
 • het liefst ervaring met een RPA-tool, in het bijzonder Kryon Systems.

We hebben je nodig.

We kunnen niet wachten tot je begint en warmen je bureaustoel vast voor je op. Wat jij moet doen? Zorgen dat je voor het eind van de maand reageert op deze fulltime baan via de onderstaande knop. 

Heb je nog vragen over de vacature? Je kunt ons bellen via 088 – 400 13 93 of stuur een e-mail naar: [email protected]

Apply Now