Back to Vacancies

Customer Services Medewerker

Functieomschrijving

Voor onze klanten is alleen de beste service goed genoeg. Help jij ons elke dag topprestaties te leveren? Wij bieden je een baan vol dynamiek binnen een gezellig team.

frigoCare in Rotterdam is het koel- en vriesopslagbedrijf van Samskip, een van de grootste transportbedrijven binnen Europa. Binnen ons bedrijf bekijken voortdurend hoe we onze dienstverlening aan onze klanten nog beter en duurzamer kunnen maken. Als medewerker klantenservice op onze planningsafdeling kun jij hier een actieve bijdrage aan leveren. Voel jij je als een vis in het water in de internationale wereld van de logistiek en ben je enorm servicegericht? Vind je het bovendien prettig om veel ruimte te krijgen in de invulling van je functie, lees dan vooral verder…

Spilfunctie op onze planningsafdeling

Als Customer Services Medewerker ben je onderdeel van een team van 17 collega’s en leg je verantwoording af aan de Planning Supervisor. Een van je belangrijkste verantwoordelijkheden is het nauwkeurig bijhouden van de voorraadadministratie van onze klanten. Zie je dat er knelpunten ontstaan, dan speel je hier proactief op in. Daarnaast zorg je ervoor dat keuringen van de veterinaire producten goed verlopen. In verband met de bescherming van de volksgezondheid gelden bij het vervoer en opslag van deze producten immers vaak specifieke maatregelen en is het belangrijk dat documenten op de juiste manier worden ingevuld. Denk daarbij bijvoorbeeld aan laad- en losdocumenten, douanedocumenten en CMR-vrachtbrieven. Concrete taken zijn verder onder andere:

 • onderhouden van contact met onze klanten;
 • rapporteren van schades aan binnenkomende goederen aan klanten;
 • maken van laad-, los- en VAL-opdrachten;
 • zorgen dat de juiste producten op het juiste moment klaar staan;
 • ontvangen van chauffeurs en controleren op identiteit en referentienummers.

Veel vrijheid om je functie zelf in te vullen

Zoek jij een baan vol dynamiek waarin je heel zelfstandig aan de slag kunt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want we geven je alle ruimte om je functie naar jouw eigen inzicht en ambitie in te vullen. Daarnaast hebben we flexibele begin- en eindtijden (tussen 6:00 uur en 22:00 uur). Dat geeft dus veel ruimte om je werk- en privéleven te combineren. We werken samen hard om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en de duurzaamheidsdoelstellingen van ons bedrijf te realiseren, maar er is ook zeker ruimte voor gezelligheid. Én om je zelf te ontwikkelen; via het uitgebreide e-learning platform van Samskip kun je allerlei cursussen en trainingen volgen. Daarnaast bieden we je:

 • een marktconform salaris, inclusief een dertiende maand;
 • 28 vrije dagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;
 • een uitstekende pensioenregeling;
 • reiskostenvergoeding.

Positief ingestelde collega die het verschil wil maken

Als Customer Services Medewerker speel je met je positieve instelling een waardevolle rol binnen ons kleine en hechte team. We gaan respectvol met elkaar om en samen willen we topprestaties leveren. Met jouw servicegerichte instelling wil je ook echt het verschil maken. Het werk kan behoorlijk hectisch zijn, maar jij blijft altijd rustig en nauwkeurig in de uitvoering van je werkzaamheden. In deze baan is het natuurlijk belangrijk dat je communicatief sterk bent. Specifieke functie-eisen zijn verder:

 • een afgeronde relevante mbo-opleiding;
 • minimaal 2 jaar werkervaring met planning, bij voorkeur in de scheepvaart of logistiek;
 • goede computervaardigheden, het kunnen werken met Warehouse Management Systeem (WMS) is een pre;
 • basiskennis van het omgaan met voedingsproducten en bijbehorende kwaliteitssystemen;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, beheersing van een extra taal is een voordeel.

Reageer, liefst snel!

Wat ons betreft begin je zo snel mogelijk. Solliciteer daarom snel via de sollicitatieknop op deze pagina. Heb je nog vragen? Bel ons dan via (088) 400 1393, of stuur een e-mail naar [email protected]

Apply Now