Back to Vacancies

Business Controller

Jobbeskrivelse

Å bygge opp et selskap er hardt, men tilfredsstillende arbeid. Er du en engasjert og energisk økonomiekspert som kan bidra positivt til at vi når målsettingene våre?

Ønsker du å utvikle karrieren din videre i et svært internasjonalt arbeidsmiljø? Vi ser etter en talentfull Business Controller med bakgrunn innen finans et av datterselskapene våre. Arbeidsoppgavene vil bestå i å utarbeide kostnadsberegninger og iverksette prosessforbedringer for våre nasjonale distribusjons- og logistikktjenester i Oslo. Dette er en spennende jobb, med både frihet og ansvar.

Nor Lines er et selskap som leverer sjøtransport, logistikk og innenlands distribusjon. Tilbudet omfatter terminalvirksomhet, lagrings- og transporttjenester i hele Norge. Selskapet har tre skip og eier terminaler langs hele norskekysten, hvorav alle er forbundet via et transportnettverk på vei og bane.

Business Controller hos en ledende aktør i sjøtransportbransjen
Vi har en drøm, nemlig å skape en forbindelse mellom flere innenlands og internasjonale regioner ved hjelp av bærekraftige transportløsninger. Du vil ha ansvar for å innføre forbedringer av virksomheten og prosessene i Oslo, og med dette hjelpe vår norske virksomhet med å nå sine kort- og langsiktige målsettinger. Du skal levere ukentlige, månedlige og årlige beregninger samt årsbudsjetter. I disse prosessene vil du samarbeide tett med andre Business Controllers og resten av den økonomiske organisasjonen vår.

Noen av de kort- og langsiktige ansvarsområdene er å:

 • regelmessig analysere de økonomiske resultatene i virksomheten og aktivitetene våre
 • planlegge internkontroller og analysere resultatene av disse kontrollene
 • utvikle og vedlikeholde KPI-oversikter
 • delta i forretningsprosjekter og ha ansvar for prosjekt- og kostnadskontroll
 • være første kontaktpunkt for alle økonomirelaterte forespørsler og spørsmål innenfor shipping og innenlands aktiviteter

Vi bruker flere drifts- og økonomisystemer til fakturering og kostnadsberegninger: MySamskip, Dataloy og SAP. Vi ønsker at du bidrar aktivt til å forbedre disse systemene for å optimalisere virksomheten vår.

Gi karrieren din en retning i vårt internasjonale selskap

Nor Lines er en ledende aktør i sjøtransportbransjen. Vi tilbyr et dynamisk, internasjonalt arbeidsmiljø hvor du vil møte mennesker fra hele verden, skaffe deg omfattende kunnskap og utvikle deg selv både personlig og profesjonelt. Vi er bokstavelig talt alltid i bevegelse, og vi ser etter noen som er villig til å bli med oss uansett hvor vi skal. Enten du ønsker å vokse horisontalt eller vertikalt, kan Nor Lines tilby rikelig med frihet, ansvar og muligheter til å utvikle karrieren din.

Vi tilbyr:

 • en konkurransedyktig kompensasjonspakke basert på utdanning, kunnskap og erfaring
 • verktøy som gjør livet ditt enklere, blant annet bærbar datamaskin og mobiltelefon
 • muligheter til personlig utvikling, som opplæring og coaching
 • 25 feriedager i året, pensjonsordning og personlig forsikring
 • flotte kolleger, et flerkulturelt miljø og aktiviteter som hjelper de ansatte med å bli kjent med hverandre og dele kunnskap (for øyeblikket tilpasset etter koronavirussituasjonen)

Utmerkede sosiale evner og fokus på muligheter

Du har omfattende kunnskap om økonomiske prosesser og vet hvordan du omsetter disse til nye muligheter for virksomheten vår. Samhold er nøkkelen til å lykkes hos oss, og du vet hvordan du involverer teamene når forbedringene skal innføres. Det er med andre ord viktig at du har svært gode kommunikasjonsegenskaper. I tillegg vet du hvordan du håndterer tidsfrister og er i stand til å sørge for at også andre overholder dem. Ettersom du skal jobbe i et internasjonalt miljø, må du snakke utmerket engelsk. Du er ambisiøs nok til å gjøre deg selv synlig i organisasjonen.

Du bør også ha:

 • en økonomigrad, for eksempel innen finansiell økonomi, bedriftsøkonomi eller administrativ økonomi
 • minst tre års erfaring i en lignende rolle, helst innen logistikk eller transport
 • kunnskap om prinsipper og metoder innen regnskapsføring, planlegging og kontroll
 • erfaring med SAP, moderne verktøy for forretningsanalyse/rapportering, operativsystemer og Microsoft Office-programvare
 • evne til å prioritere samt sette og oppnå målsettinger

Ser du etter en ny jobb?

Fortell oss om ideene dine, gi oss ny kunnskap og fortell oss hvordan du vil lykkes med å forbedre virksomheten og prosessene våre. Last opp CV-en din og et motivasjonsbrev ved å trykke på «Søk»-knappen. Vi ser frem til å høre fra deg. For spørsmål kan du ta kontakt med Human Resources, via [email protected] eller +31 88 400 1393.

Apply Now