Back to Vacancies

Branch Manager

Job Description

Å lede en avdeling i et komplekst logistikkselskap som branch manager og samtidig bidra til kommersiell vekst med et bærekraftig preg

Er du en engasjert, inspirerende, menneskelig leder med mye erfaring innen logistikk og handel? Har du nok ekspertise og motivasjon til å selvstendig lede et distribusjonssenter i Trondheims havn, og bygge ut virksomheten vår videre langs norskekysten? Les da videre…

Nor Lines Network er en viktig leverandør innen transport- og logistikktjenester i Nord-Europa og resten av verden. Langs norskekysten har vi et nettverk av mer enn 40 terminaler for å laste over gods mellom fraktskip, tog- og vegtrafikk. Ved hjelp av smart bruk av miljøvennlige skip og det godt utbredte nettverket til Hurtigruten, gjør vi transport av gods stadig mer bærekraftig. Derfor, og også ved hjelp av våre gode kunnskaper av de lokale behovene, er Nor Lines en foretrukket partner av mange store norske og europeiske selskap.

Lede et profesjonelt team og administrere nøkkelkontoene

Som generell avdelingsleder i Trondheim (med ni medarbeidere i terminalen og seks på kontoret) er du ansvarlig for den daglige driften til avdelingene Terminal, Trucking Operations, Forwarding og Customer Service hvor du blir støttet av erfarne teamledere. Du sørger først og fremst at de riktige menneskene befinner seg på riktig sted, slik at du kan delegere best mulig. Det som gjør denne stillingen spennende, er at du får en dobbel oppgave. For det første forme og drive en kunde- og kvalitetsorientert logistikk organisasjon. For det andre veilede, støtte og videreutvikle de viktigste kundene, pluss proaktivt oppsøke og innhente nye kunder.

Dine konkrete arbeidsoppgaver er:

 • administrere nøkkelkontoer med strategisk tilnærming av vårt kommersielle nettverk;
 • sluttansvarlig for fortjeneste og tap og budsjettering
 • Ivareta kvalitet og HMS på avdelingenlede avdelingen i Tronheim mot felles mål – kommersielt og operativt
 • sette i gang viktige kommersielle og operasjonelle forbedringsprosjekter og leverandørutvikling;
 • bidra til strategiske utviklingsprosjekter igangsatt at Nor Lines Network

Sett ditt preg på Nor Lines og norsk godstransport

Ønsker du å modernisere et interessant selskap med store vekstmuligheter, forbedre prosesser, og slik sørge for at vi blir den mest populære logistikkleverandøren langs norskekysten? Og synes du i tillegg at det er viktig å bidra til ren transport i våre nordlige kyststrøk? Da har vi jobben for deg. Vi byr deg:

 • en lønn som er i samsvar med dine kunnskaper og erfaring;
 • ubegrensede muligheter for personlig utvikling;
 • bærbar PC og mobiltelefon.

Inspirerende leder, godt kjent med logistikk

Du er en intelligent, kommersielt drevet bedriftsleder (m/k), alltid klar for å dele kunnskapene dine og i stand til å engasjere og styre gruppen din i riktig retning. Du er også en åpen, ærlig og inspirerende sparringspartner, både for ditt eget team og for kollega-ledere fra andre avdelinger. Og selvfølgelig for kundene, som du stadig overrasker med smarte løsninger for deres logistikkbehov. Videre er de spesifikke stillingskravene:

 • Høyere utdannelse på universitet- eller høyskolenivå, helst innen logistikk;
 • minst tre års dokumentert, suksessfull erfaring i en lederstilling, hvorav minst to år i et logistikkselskap;
 • Kunnskap om Officepakken, TMS, CRM, Sail-IT og SuperOffice;
 • utmerkede språkkunnskaper i norsk og engelsk.

Kommer du til Trondheim?

For spørsmål kan du ta kontakt med Human Resources, via [email protected] eller +31 88 1393.

Apply Now