Back to Vacancies

Sales Manager Koeltransport (International Sales Lead - Reefers)

Functieomschrijving

Zie jij het al voor je? Alle stakeholders op een lijn krijgen en de verkoop van onze reefer-activiteiten uitbouwen. Bij een grote organisatie als Samskip is dat een behoorlijke klus. Al is het voor jou, onze nieuwe sales manager koeltransport, vast geen enkel probleem. Jij houdt moeiteloos het overzicht over verschillende salesregio’s en past nieuwe kennis direct toe binnen de strategie van Samskip.

Een standaardbaan? Daar doen we niet aan bij Samskip.
Dit is namelijk een zeer veelzijdige functie. En met veelzijdig bedoelen we ook écht veelzijdig. Je doet het key accountmanagement, bent verantwoordelijk voor het organiseren van verkoopprocessen van corporates en neemt de regionale verkoop van reefer-activiteiten voor je rekening. Daarbij zorg je natuurlijk dat alle stakeholders het eens zijn over de aanpak en dat jij een duidelijk beeld houdt over de vervolgstappen in het proces. Natuurlijk enthousiasmeer en informeer je onze salesafdeling en houd je ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom jouw producten. Ja, er ligt genoeg werk op je te wachten en we zijn nog niet eens klaar. Jij hebt het voor het zeggen bij het:

 • verbeteren van de kennis over de waardepropositie voor klanten.
 • identificeren en ontwikkelen van oplossingen op basis van deze waardepropositie.
 • accountbeheer voor grote reefer-klanten.
 • benutten van kansen in jouw markt.
 • introduceren van nieuwe producten bij het ‘operational team’.

Een internationale functie vanuit de haven in Rotterdam.

Vanuit het hoofdkantoor van Samskip heb je een internationale impact op onze bedrijfsvoering en vaar je mee op de koers van een van de grootste transportbedrijven van Europa. Over land, zee en via het spoor. Jouw expertise heeft een internationale impact binnen Samskip.

Internationaal? Jazeker. Wij sturen goederen de hele wereld over en om dit te realiseren, zijn er veel mensen nodig. Jouw werk reikt dus veel verder dan alleen onze havenstad en je ziet je werk letterlijk voorbijkomen en ‑gaan vanuit onze kantoorramen. Zoals we zelf graag zeggen: ‘We hebben het mooiste uitzicht van de stad.’ Als bedrijf hebben we duurzaam en milieuvriendelijk vervoer hoog in het vaandel staan en daar pluk jij regelmatig de vruchten van. Wij brengen namelijk veel van die producten naar jouw supermarkt met zo min mogelijk klimaatimpact.

Havenwerkers, maar dan anders.

We werken niet voor niets in de haven. We denken dat het stereotype dat erbij hoort ook wel een beetje op ons van toepassing is: work hard, play hard. En dat we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Je gaat nauw samenwerken met onze prijsanalist en stelt met hem de reefer-salesstrategie vast. Natuurlijk ben je ook dagelijks bezig binnen onze salesafdeling, samen met bevlogen collega’s. Dankzij jou houden we al onze klanten tevreden en bouwen we ons bedrijf nog verder uit.

Op ons kan je rekenen.

Buiten een niet-standaardbaan, het allermooiste uitzicht van Rotterdam en een internationale werkomgeving bieden we op basis van 38.75 uur per week:

 • een salaris dat past bij jouw ervaring en achtergrond.
 • 28 vrije dagen op jaarbasis.
 • een dertiende maand.
 • een bedrijfsauto.
 • eindeloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • bedrijfsfitness.

Geen woorden maar daden.

Met jouw kennis van koeltransport ben je dé expert die Samskip nodig heeft voor deze functie. Jij gaat voor een optimale samenwerking en doet dat door op ondernemende wijze aan de slag te gaan. Je krijgt een hoop vrijheid om deze functie uit te voeren en dat kan bij jou, want je bent heel goed in delegeren en het halen van deadlines. So far so good? Als je ook het eind van deze checklist haalt, komen we graag met je in contact:

 • Een relevante hbo-opleiding, bijvoorbeeld in bedrijfseconomie of commerciële economie.
 • een afgeronde salestraining Assertive & Relational Selling.
 • goede beheersing van het Nederlands en het Engels, schriftelijk en mondeling. Kennis van de Duitse taal komt ook goed van pas.

We hebben je nodig.

We kunnen niet wachten tot je begint en warmen je bureaustoel vast voor je op. Wat jij moet doen? Zorgen dat je voor het eind van de maand reageert op deze fulltime baan via de onderstaande knop.

Heb je nog vragen over de vacature? Je kunt ons bellen via 088 – 400 15 03 of stuur een e-mail naar: [email protected].

 

Apply Now