Back to Vacancies

Junior HR-medewerker

Functieomschrijving

Op zoek naar dat felbegeerde ‘I love my job’-gevoel? Je kan het ervaren midden in de Rotterdamse haven, bij Samskip om precies te zijn. Hier heb je het mooiste uitzicht van 010 en een HR-startersbaan met net dat beetje meer. Meer verantwoordelijkheden – onder andere op recruitmentvlak – en concrete doorgroeimogelijkheden naar een rol als HR-adviseur.

Een standaardbaan? Daar doen we niet aan bij Samskip.
We dagen je uit met zoveel meer dan het normale dagelijkse werk dan je zou verwachten bij de vacature junior HR-medewerker. Zo houd jij je bij ons ook actief bezig met wereldwijd recruitment, denk je mee over onze employer branding en rekenen we op jouw verfrissende recruitmentideeën.

Natuurlijk ondersteun je onze organisatie ook met het dagelijkse HR-werk. Dus ben je het sympathieke, vaste aanspreekpunt voor jouw 1500 collega’s en stuur je hun een leuk kaartje bij verjaardagen. Ook willen we graag dat je:

 • onze medewerkersbestanden opstelt en bijhoudt.
 • meehelpt om onze HR-processen te optimaliseren.
 • sollicitaties inplant, gesprekken voert (vaak telefonisch en in het Engels) en nieuwe collega’s aanneemt.
 • het recruitmentproces coördineert en verbetert.

Bij alles wat je doet, plan je zelf jouw werk in en stel je jouw eigen prioriteiten. Je kan altijd aankloppen voor hulp en je baan precies zo uitvoeren als jij wilt. Als je jouw werk maar goed doet. En ondertussen kan je bij ons ontzettend veel leren over het HR-vak en zo groei je in no time door naar de rol van HR-adviseur. 

Een internationale HR-startersbaan vanuit de haven in Rotterdam.

Vanuit ons hoofdkantoor van Samskip heb je een internationale impact op onze bedrijfsvoering en vaar je mee op de koers van een van de grootste transportbedrijven van Europa. Over land, zee en via het spoor. Jouw HR-baan heeft internationale impact.

Internationaal? Jazeker. Wij sturen goederen de hele wereld over en om dit te realiseren zijn er veel mensen nodig. Jouw werk reikt dus veel verder dan alleen onze havenstad en je ziet je werk letterlijk voorbijkomen en -gaan vanuit jouw kantoorramen. Zoals we zelf graag zeggen: we hebben het mooiste uitzicht van de stad. Als bedrijf hebben we duurzaam en milieuvriendelijk vervoer hoog in het vaandel staan en daar pluk jij regelmatig de vruchten van. Wij brengen namelijk al die producten naar jouw supermarkt met zo min mogelijk klimaatimpact.

Havenwerkers, maar dan anders.

We werken niet voor niets op de haven. We denken dat het stereotype dat erbij hoort ook wel een beetje op ons van toepassing is: work hard, play hard. En dat we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Jij sluit aan bij een team van 3 Rotterdamse HR-medewerkers, onder leiding van onze HR-director Elaine Pelisson. Met elkaar verrichten jullie niet alleen serieus werk, ook regelen jullie happy hours, bedrijfsuitjes en bedrijfsevents.

Op ons kan je rekenen.

Buiten een niet standaard-baan, het allermooiste uitzicht van Rotterdam en een internationale werkomgeving bieden we op basis van 38.75 uur per week:

 • een salaris dat past bij jouw ervaring en achtergrond.
 • reiskostenvergoeding.
 • 28 vrije dagen op jaarbasis.
 • eindeloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • een dertiende maand.
 • bedrijfsfitness.

Geen woorden maar daden.

Bij Samskip hebben we een gezegde: details zeggen vaak meer dan het geheel. En die zin is ook op jou van toepassing. Je snapt hoe belangrijk een eerste indruk is en bent vlijmscherp. En OK, werkervaring binnen human resource is fijn, maar niet per se nodig. Je kan deze HR-ervaring ook bij ons op doen als je:

 • een relevant hbo-diploma op zak hebt, bijvoorbeeld Human Resource Management en Personeelsmanagement.
 • mensenkennis hebt. Aangevuld met je sociale- en luistervaardigheden haal je zo de belangrijkste informatie bij iedereen naar boven.
 • vloeiend Engels spreekt. Or should we say that you speak English fluently?

Zelf het ‘I love my job’-gevoel ervaren?

We kunnen niet wachten tot je begint en warmen je bureaustoel in ons prachtige kantoor vast voor je op. Wat jij moet doen? Zorgen dat je voor het eind van de maand reageert op deze fulltime vacature via de onderstaande knop.

Heb je nog vragen over de vacature? Je kunt ons bellen via 088-400 1503 of via stuur ons een mailtje naar: [email protected]

 

Apply Now